Запишете се:





** Чрез изпращане на Контактната форма, Вие потвърждавате, че приемате личните ви данни да бъдат съхранявани и обработвани от Некст Консулт ООД, съгласно условията на нашата Политика за поверителност,както и да бъдат споделяни със спонсора на събитието (Salesforce) с цел опознаване на вашите интереси.

Лектори

Максим Колев

Партньор, CRM Solutions,

Next Consult

Ася Ламбринова

 

Territory Manager, Salesforce

Васил Василев

Съдружник

АПИС Европа АД

Customer 360: Съберете цялата информация за клиентите си на едно място

В днешно време компаниите събират и обработват огромно количество информация за клиентите си, от различни източници, в различни системи, и комуникират през множество канали.   

Клиентското преживяване вече е водещ критерий при избора на продукт или услуга, а за да може да предоставяте персонализирано преживяване е необходимо да имате цялата информация за клиента на едно място.

27 май 2020 15:00 PM EEST Online

Salesforce Customer 360 е платформа, която позволява това да става лесно, бързо и изключително гъвкаво, а вече и със създадената от Некст Консулт и АПИС интеграция, информацията за клиентите ви ще бъде  винаги актуална.

В рамките на уебинара ще ви представим възможностите на платформата и примери как успешни компании от цял свят се възползват от нея. 

Ще ви покажем на живо как с един клик можете да получите на един екран, освен информация от всички ваши системи, а също така и за: 

  • Съдържание от досието на компанията в търговския регистър,
  • Управители и собственици
  • История на регистрацията, промени, преобразувания, промяна в принадлежността, залози, запори;
  • Брой на осигуряваните лица;
  • Свързани субекти и други връзки;
  • Финансови данни от годишните финансови отчети;
  • Молби за обявяване в несъстоятелност - защо е важно информацията да е навременна?
  • Изпълнители на обществени поръчки;
  • Получени сертификати, разрешения и лицензии за извършване на определена дейност.
     

Лектори:

Максим Колев

Притежава богат опит и познания, натрупани в над 20-годишния му стаж по управление на IT проекти, внедряване на ERP/ CRM/BI системи, разработване на специфични бизнес информационни решения за управление на бизнес процеси.

Преди присъединяването си към Некст Консулт, Максим е ръководил внедряването и разбработването на IT решения за множество големи мултинационални компании и различни бизнес сектори. Индустриите, в които е изпълнявал проекти, са Хранително-вкусовата промишленост, Машиностроене, Търговия на едро и дребно, Туризъм, Добивна промишленост, Транспорт и логистика, Банков сектор, Застрахователни дружества и други.

Понастоящем Максим развива и управлява Salesforce.com практиката и проектите в Некст Консулт ООД, като разработва методологиите за внедряване на платформата, отговаря за изграждането на архитектурата и инфраструктурата на комплексни бизнес решения за клиентите, дефинира и налага стандарти за внедряване и поддържване на системите при клиенти.

Васил Василев

Васил Василев е завършил корпоративни финанси в НБУ, работи в АПИС Европа АД от 5 години, през които се е специализирал в работа с бази данни и по - специално моделиране и интеграция на регистрови данни на фирми и ERP системи, участвал е в разработката на модул "Акционерен капитал" към Регистъра на Апис.

Работил е и в сферата на данъците и таксите по разработката на продукта Eurocases "Tax and Financial Standards", както и защитата на личните данни при създаването на софтуерното комплексно решение "GDPR Асистент". Понастоящем изпълнява ролята на длъжностно лице по защита на данните за АПИС Европа и е част от консултантския екип на фирмата по специализираните услуги.

Download The free eBook