Запишете се:
By sending the your contact information, you agree that your information, including email, can be stored and processed by Next Consult Inc., under the conditions of our Privacy policy, as well as passed on to our sponsor Salesforce for the purpose of following up on your interests.

Лектори

Иво Дрешков

Партньор „Операции“ в Некст Консулт

Деница Стефанова

Мениджър „Бизнес Консултиране и Анализи” в Некст Консулт

Александър Богров

Старши Търговски Регионален Мениджър – Адриатика, Унгария и България в Tableau Software

Гост-лектор:

Ливиу Карсия

Управляващ директор на btProvider и Управител на Некст Консулт Румъния

Програма:

Откриване

Деница Стефанова, Мениджър „Бизнес Консултиране и Анализи” в Некст Консулт

Нуждата от коректен и бърз анализ на данните и решeния за автоматизация

Деница Стефанова, Мениджър „Бизнес Консултиране и Анализи” в Некст Консулт

Тableau BI – визуална платформа за анализ. Предимства, възможности, ценообразуване

Иво Дрешков, Партньор „Операции“ в Некст Консулт

Силното партньорство между Tableau и Некст Консулт и развитие на региона*

Александър Богров (Русия), Старши Търговски Регионален Мениджър – Адриатика, Унгария и България в Tableau Software

BI на живо – демо на платформата

Иво Дрешков, Партньор „Операции“ в Некст Консулт

Какво е „data“ култура и защо е предизвикателно за организациите да го постигнат – успешни клиентски истории на водещи компании в региона*

Ливиу Карсия (Румъния), Управляващ партньор в bt Provider и Управител на Некст Консулт - Румъния Време за въпроси

*Презентация на английски език

Business Intelligence - ключ към успеха на модерната компания

Всяка компания събира и пази огромен обем от данни, но обикновено те идват от различни системи и източници. Стоят си там и чакат. Чакат да ги обедините и анализирате! Защото успешният бизнес днес взима бързи и информирани решения! 

И тук на помощ идват системите за анализ на данните или по-известни като BI. Такава е и темата на предстоящия уебинар, който организираме съвместно с Tableau. А Tableau e безспорен лидер в света на бизнес анализите и визуализациите.

Регистрирайте се за уебинара и вижте какви възможности предоставят BI решенията, какъв обем от работа могат да спестят и колко лесно е да се работи с тях! А от специалния ни гост-лектор от Румъния ще научите как една от най-успешните компании в региона подобрява процеса на взимане на решения и ефективността на работа, обединявайки всичките си данни в една обща платформа и намалявайки времето за анализ на информацията с повече от 88%.

10 Февруари 2021 14:00 WebEx

Запознайте се с Tableau

Tableau BI помага на всички в компанията да видят и да разберат данните. Tableau е платформа, която трансформира начина, по който хората използват данните и решават своите бизнес казуси. Вижте защо бизнесът, от най-малките до най-големите компании, се доверява на Tableau.

 

 

Намерете отговорите на своите въпроси със скоростта на мисълта. Намерете решение на най-сложните бизнес казуси посредством своите данни.

Tableau BI помага на всички в компанията да видят и да разберат данните. Tableau е платформа, която трансформира начина, по който хората използват данните и решават своите бизнес казуси. Вижте защо бизнесът, от най-малките до най-големите компании, се доверява на Tableau.

 

 

Интерактивните отчети и визуализации помагат да откриете скрити възможности и проблеми. Лекотата на работа с Tableau провокира всеки в компанията да работи по-уверено и по-задълбочено с данните и да открива трендове и зависимости, разкриващи множество нови възможности.

 

 

 

Връзка с всякакви източници на данни.

Свържете се с локални или облачни данни и то с лекота – без значение дали е big data, SQL база данни, данни в excel файл или облачно приложение като Google Analytics или Salesforce. Достъпете и комбинирайте данни от различни източници без да се налага писане на код и сложни интеграции. В Tableau метаданните могат да се обединяват, разделят и управляват без да се налага промяна в източника на данни. Tableau е създаден да се впише в съществуващите IT системи и инфраструктура, а не да създава необходимост от нови такива.
 

Всички анализи започват с подготовката на данни. Използвайте данните си максимално като свържеш всички източници на данни и използваш всички данни за своите анализи.

 

 

Tableau Prep Builder

Комбинирай, оформяй, изчиствай и моделирай данните си с лекота

Tableau Prep Builder е инструмент, който позволява визуална подготовка и обработка на данните за анализ. Какво имаме предвид? Чрез „drag&drop“ функциоанлност и интерактивен интерфейс, Tableau Prep Builder позволява на бизнес потребителите да подготвят лесно и бързо сами данните си за анализ. Инструментът разполага с множество функции за оформяне, подреждане, изчистване, моделиране и калкулиране на данни.

 


 

Изпробвайте Tableau със собствените си данни сега, безплатно:

 

Tableau Free Trial

 

Лектори:

 

Ливиу Карсия

Ливиу Карсия е Управляващ директор на лидерът на BI пазара в Румъния – btProvider, и Управител на Некст Консулт Румъния. Притежава повече от 9 години опит в проекти, свързани с консолидация, обработка, анализ на данни и бизнес анализи в индустрии като банки и застраховане, телекомуникации, професионални услуги, хранително-вкусова промишленост, фармация, ритейл и комунални услуги. Натрупаният дългогодишен опит му позволяват успешно да развива, управлява и контролира изпълнението на стратегически проекти за създаване на модели на данни, анализиране и визуализация на данните, водещи до подобряване на представянето и растеж на бизнеса. В работата си Ливиу създава стратегии за изпълнението на проекти при клиенти от различни индустрии като едновременно предоставя практически и визионерски поглед за бъдещото развитие на компанията. 

 

Александре Богров

Александре Богров е част от екипа на един от лидерите в света на софтуерни решения за анализ и визуализация на данните – Tableau Software. Той е Старши Търговски Регионален Мениджър за Адриатика, Унгария и България. Алексндре и отговаря за бизнес развитието на Tableau в Централна и Източна Европа. Той притежава солиден опит в областта на моделирането и анализирането на данни в различни индустрии и е работи за множество компании от региона и Русия. Едни от най-успешните бизнеси, на които Алекс помага в трансформирането на „data” културата, оперират във финансов сектор, нефтена и газова промишленост, енергетика, финтех. Алекс е сертифициран Tableau експерт. 

 

Деница Стефанова

Деница Стефанова е мениджър „Бизнес Консултиране и Анализи“ в консултантската и ИТ компания Некст Консулт. Част е от екипа на компанията от 10 години. Деница има натрупан значителен опит в проекти по подобряване на отчетността, финансова и оперативна, въвеждане на системи за управление на представянето на компанията чрез ключови показатели (КПИ) в множество индустрии, сред които финансов сектор, производство, ритейл, хранително-вкусова промишленост, професионални услуги. Притежава солидна експертиза в изготвянето на визуализации, отчети и анализи в BI платформата Tableau и заема ключова роля в реализирането на BI проекти за клиенти на компанията.

 

Иво Дрешков

Иво Дрешков е един от основателите на водещата консултантска и ИТ компания в страната – Некст Консулт, и понастоящем заема позицията „Партньор Операции“. Има натрупан повече от 15 години консултантски опит в множество бизнес и ИТ проекти в сферата на бизнес анализ и оптимизация на бизнес процесите, управление на представянето на компанията, изготвяне на ИТ стратегии, избор и внедряване на  системи за управление на бизнеса (ERP/CRM/BI). Притежава задълбочени познания и в областта на реинженеринг на процеси, бюджетиране, управление на проекти, дизайн на ИТ инфраструктура, хардуерна и комуникационна среда, управление на бази данни и др.  Със своя професионализъм Иво Дрешков успешно реализира множество проекти за клиенти от различни индустрии като например фармация, професионални услуги, финансов сектор, ритейл и производство.

 

Download The free eBook