Запишете се:





** Чрез изпращането на Вашите данни за контакт, Вие се съгласявате, че вашата информация, включително и-мейл, може да бъде съхранявана и обработвана от Некст Консулт ООД, при условията на нашата Политика за поверителност, както и да бъдат споделяни със спонсора на събитието с цел опознаване на вашите интереси.

Лектори

Иво Дрешков

Партньор „Операции“ в Некст Консулт

Деница Стефанова

Мениджър „Бизнес Консултиране и Анализи” в Некст Консулт

Александър Богров

Старши Търговски Регионален Мениджър – Адриатика, Унгария и България в Tableau Software

Гост-лектор:

Ливиу Карсия

Управляващ директор на btProvider и Управител на Некст Консулт Румъния

Програма:

Откриване

Деница Стефанова, Мениджър „Бизнес Консултиране и Анализи” в Некст Консулт

Нуждата от коректен и бърз анализ на данните и решeния за автоматизация

Деница Стефанова, Мениджър „Бизнес Консултиране и Анализи” в Некст Консулт

Тableau BI – визуална платформа за анализ. Предимства, възможности, ценообразуване

Иво Дрешков, Партньор „Операции“ в Некст Консулт

Силното партньорство между Tableau и Некст Консулт и развитие на региона*

Александър Богров (Русия), Старши Търговски Регионален Мениджър – Адриатика, Унгария и България в Tableau Software

BI на живо – демо на платформата

Иво Дрешков, Партньор „Операции“ в Некст Консулт

Какво е „data“ култура и защо е предизвикателно за организациите да го постигнат – успешни клиентски истории на водещи компании в региона*

Ливиу Карсия (Румъния), Управляващ партньор в bt Provider и Управител на Некст Консулт - Румъния Време за въпроси

*Презентация на английски език

Business Intelligence - ключ към успеха на модерната компания

Всяка компания събира и пази огромен обем от данни, но обикновено те идват от различни системи и източници. Стоят си там и чакат. Чакат да ги обедините и анализирате! Защото успешният бизнес днес взима бързи и информирани решения! 

И тук на помощ идват системите за анализ на данните или по-известни като BI. Такава е и темата на предстоящия уебинар, който организираме съвместно с Tableau. А Tableau e безспорен лидер в света на бизнес анализите и визуализациите.

Регистрирайте се за уебинара и вижте какви възможности предоставят BI решенията, какъв обем от работа могат да спестят и колко лесно е да се работи с тях! А от специалния ни гост-лектор от Румъния ще научите как една от най-успешните компании в региона подобрява процеса на взимане на решения и ефективността на работа, обединявайки всичките си данни в една обща платформа и намалявайки времето за анализ на информацията с повече от 88%.

10 Февруари 2021 14:00 WebEx

Запознайте се с Tableau

Tableau BI помага на всички в компанията да видят и да разберат данните. Tableau е платформа, която трансформира начина, по който хората използват данните и решават своите бизнес казуси. Вижте защо бизнесът, от най-малките до най-големите компании, се доверява на Tableau.

 

 

Намерете отговорите на своите въпроси със скоростта на мисълта. Намерете решение на най-сложните бизнес казуси посредством своите данни.

Tableau BI помага на всички в компанията да видят и да разберат данните. Tableau е платформа, която трансформира начина, по който хората използват данните и решават своите бизнес казуси. Вижте защо бизнесът, от най-малките до най-големите компании, се доверява на Tableau.

 

 

Интерактивните отчети и визуализации помагат да откриете скрити възможности и проблеми. Лекотата на работа с Tableau провокира всеки в компанията да работи по-уверено и по-задълбочено с данните и да открива трендове и зависимости, разкриващи множество нови възможности.

 

 

 

Връзка с всякакви източници на данни.

Свържете се с локални или облачни данни и то с лекота – без значение дали е big data, SQL база данни, данни в excel файл или облачно приложение като Google Analytics или Salesforce. Достъпете и комбинирайте данни от различни източници без да се налага писане на код и сложни интеграции. В Tableau метаданните могат да се обединяват, разделят и управляват без да се налага промяна в източника на данни. Tableau е създаден да се впише в съществуващите IT системи и инфраструктура, а не да създава необходимост от нови такива.
 

Всички анализи започват с подготовката на данни. Използвайте данните си максимално като свържеш всички източници на данни и използваш всички данни за своите анализи.

 

 

Tableau Prep Builder

Комбинирай, оформяй, изчиствай и моделирай данните си с лекота

Tableau Prep Builder е инструмент, който позволява визуална подготовка и обработка на данните за анализ. Какво имаме предвид? Чрез „drag&drop“ функциоанлност и интерактивен интерфейс, Tableau Prep Builder позволява на бизнес потребителите да подготвят лесно и бързо сами данните си за анализ. Инструментът разполага с множество функции за оформяне, подреждане, изчистване, моделиране и калкулиране на данни.

 


 

Изпробвайте Tableau със собствените си данни сега, безплатно:

 

Tableau Free Trial

 

Лектори:

 

Ливиу Карсия

Ливиу Карсия е Управляващ директор на лидерът на BI пазара в Румъния – btProvider, и Управител на Некст Консулт Румъния. Притежава повече от 9 години опит в проекти, свързани с консолидация, обработка, анализ на данни и бизнес анализи в индустрии като банки и застраховане, телекомуникации, професионални услуги, хранително-вкусова промишленост, фармация, ритейл и комунални услуги. Натрупаният дългогодишен опит му позволяват успешно да развива, управлява и контролира изпълнението на стратегически проекти за създаване на модели на данни, анализиране и визуализация на данните, водещи до подобряване на представянето и растеж на бизнеса. В работата си Ливиу създава стратегии за изпълнението на проекти при клиенти от различни индустрии като едновременно предоставя практически и визионерски поглед за бъдещото развитие на компанията. 

 

Александре Богров

Александре Богров е част от екипа на един от лидерите в света на софтуерни решения за анализ и визуализация на данните – Tableau Software. Той е Старши Търговски Регионален Мениджър за Адриатика, Унгария и България. Алексндре и отговаря за бизнес развитието на Tableau в Централна и Източна Европа. Той притежава солиден опит в областта на моделирането и анализирането на данни в различни индустрии и е работи за множество компании от региона и Русия. Едни от най-успешните бизнеси, на които Алекс помага в трансформирането на „data” културата, оперират във финансов сектор, нефтена и газова промишленост, енергетика, финтех. Алекс е сертифициран Tableau експерт. 

 

Деница Стефанова

Деница Стефанова е мениджър „Бизнес Консултиране и Анализи“ в консултантската и ИТ компания Некст Консулт. Част е от екипа на компанията от 10 години. Деница има натрупан значителен опит в проекти по подобряване на отчетността, финансова и оперативна, въвеждане на системи за управление на представянето на компанията чрез ключови показатели (КПИ) в множество индустрии, сред които финансов сектор, производство, ритейл, хранително-вкусова промишленост, професионални услуги. Притежава солидна експертиза в изготвянето на визуализации, отчети и анализи в BI платформата Tableau и заема ключова роля в реализирането на BI проекти за клиенти на компанията.

 

Иво Дрешков

Иво Дрешков е един от основателите на водещата консултантска и ИТ компания в страната – Некст Консулт, и понастоящем заема позицията „Партньор Операции“. Има натрупан повече от 15 години консултантски опит в множество бизнес и ИТ проекти в сферата на бизнес анализ и оптимизация на бизнес процесите, управление на представянето на компанията, изготвяне на ИТ стратегии, избор и внедряване на  системи за управление на бизнеса (ERP/CRM/BI). Притежава задълбочени познания и в областта на реинженеринг на процеси, бюджетиране, управление на проекти, дизайн на ИТ инфраструктура, хардуерна и комуникационна среда, управление на бази данни и др.  Със своя професионализъм Иво Дрешков успешно реализира множество проекти за клиенти от различни индустрии като например фармация, професионални услуги, финансов сектор, ритейл и производство.

 

Download The free eBook